contentPageImage

Welkom op de evenementenpagina

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het AMIS User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.

 

Oracle OpenWorld Review Event

12 november
Tien AMIS-collega's bezoeken Oracle OpenWorld 2015. Natuurlijk delen we daarna onze nieuwtjes, inzichten en ervaringen graag met je. Wat waren de thema's, wat zijn de trends? Kom op 12 november naar onze Oracle OpenWorld Review en je hoort het allemaal. Inschrijven.

Oracle Architecten Platform

17 november
Op dinsdagavond 17 november organiseren we weer een Oracle Architecten Platform. Deze avond staat in het teken van Oracle OpenWorld. We delen de visie van Oracle met je: waar staat Oracle en waar gaat het bedrijf heen? Welke impact heeft dat mogelijk op de keuzes die wij vandaag en de komende tijd moeten maken? Na deze presentaties is er volop tijd voor interactieve discussie.

Deelname aan dit platform is op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er toch graag bij zijn omdat de inhoud relevant kan zijn voor jouw functie? Stuur ons dan even een berichtje op marketing@amis.nl.

Vraag over evenementen?

Neem contact op
met Saskia van der Maat
Saskia van der Maat

E-mail of bel 

030-6016000