contentPageImage

Welkom op de evenementenpagina

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.

 

20 februari

Agile Foundation Certificering Training

AMIS

In deze eendaagse Agile Foundation training maak je kennis met het Agile werken. De training bestaat naast de theorie voor het grootste gedeelte uit overdracht van praktijkervaring. In de training leer je de essentie van het Agile gedachtegoed en maak je via een aantal oefeningen kennis met Agile projectuitvoering. Aansluitend op de training wordt direct het examen afgenomen.

Lees verder en inschrijven


31 maart

Kennissessie User Experience

AMIS

AMIS presenteert in deze kennissessie over User Experience een drietal interfaces van echte klantcases. Daarbij laten we zien welk proces we hebben gevolgd en welke afwegingen we hebben gemaakt om het systeem gebruiksvriendelijk te maken. Ook nemen we je mee in de theorie op het gebied van ‘user experience’. Je krijgt een aantal praktische handvatten die direct toepasbaar zijn bij het ontwerpen van nieuwe interfaces.

Lees verder en inschrijven

Vraag over evenementen?

Neem contact op
met Lianne Verhoeven
Lianne Verhoeven - Marketing Manager AMIS

E-mail of bel 

030-6016000