contentPageImage

Welkom op de evenementenpagina

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het AMIS User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.

 

Hands-on Introductie geautomatiseerd omgevingenbeheer met Docker Containers

1 oktober
Docker is een hot topic – zo’n onderwerp waar je eigenlijk wel iets van moet weten lijkt het. Maar wat is Docker nu eigenlijk precies – en hoe kan je er iets mee in jouw rol? Heel in het kort: Docker maakt het makkelijk om omgevingen te bouwen, uit te wisselen en efficiënt & geïsoleerd te runnen. Voor uitzoekklussen op je laptop met nieuwe software (releases) of het opzetten van experimentele clusters kan Docker erg handig zijn – en ook voor het delen van dat soort omgevingen. Op grotere schaal dan je eigen laptop zou Docker wel eens een belangrijke rol in DevOps kunnen gaan spelen: het inrichten van een software delivery dat op complete omgevingen is gericht in plaats van (alleen) op de zelfgebouwde software-componenten.  Dit event is inmiddels volgeboekt. We kunnen je nog wel op de wachtlijst plaatsen.

Meer informatie


Oracle Cloud Day

6 oktober
Op deze Cloud Day leert u alles over de nieuwste cloud services van Oracle. Na een parallel gedeelte met onder andere een keynote van Andrew Sutherland, Oracle's VP Business Development, kunt u kiezen uit verschillende tracks. Zo is er een IT Business Stream over PaaS, een IT Business Stream over Private/Hybrid Cloud en een Developers Track over PaaS.

AMIS presenteert samen met Spir-it, de IT organisatie voor de Raad van de Rechtspraak, in een van de sessies over Private/Hybrid Cloud. Deze sessie heeft als titel 'Cloud and on-premise Integration: hybrid integration architectures for faster time to market' en start om 11.20 uur.

De Oracle Cloud Day wordt gehouden in Hart van Holland in Nijkerk.
Meer informatie en inschrijven


Oracle OpenWorld Preview Event

8 oktober
Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar weer een Oracle OpenWorld Preview Event. Op donderdag 8 oktober ben je welkom voor een reeks aan presentaties die ook op OOW15 worden gegeven en sessies over onderwerpen die hoog op de OOW15 agenda staan. Meer informatie en inschrijven

 

Oracle OpenWorld Review Event

12 november
Tien AMIS-collega's bezoeken Oracle OpenWorld 2015. Natuurlijk delen we daarna onze nieuwtjes, inzichten en ervaringen graag met je. Wat waren de thema's, wat zijn de trends? Kom op 12 november naar onze Oracle OpenWorld Review en je hoort het allemaal. Inschrijven.

Vraag over evenementen?

Neem contact op
met Saskia van der Maat
Saskia van der Maat

E-mail of bel 

030-6016000