contentPageImage

Welkom op de evenementenpagina

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het AMIS User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.


SIG Architectuur

Op donderdagavond 27 augustus organiseert AMIS een SIG (Special Interest Group) Architectuur. In deze SIG willen we een aantal applicatie architectuur templates voor verschillende situaties/uitdagingen bedenken. We gaan deze templates uitdenken in een aantal groepjes, waarna ieder team komt met zijn architectuur oplossingen en onderbouwing. Het gaat dus vooral om het proces om samen te komen tot oplossingen. Lees verder.

Oracle OpenWorld Preview Event

Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar weer een Oracle OpenWorld Preview Event. Op donderdag 8 oktober ben je welkom voor een reeks aan presentaties die ook op OOW15 worden gegeven en sessies over onderwerpen die hoog op de OOW15 agenda staan. Lees verder

Vraag over evenementen?

Neem contact op
met Saskia van der Maat
Saskia van der Maat

E-mail of bel 

030-6016000