contentPageImage

Welkom op de evenementenpagina

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het AMIS User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.

31 maart

Kennissessie User Experience

AMIS

AMIS presenteert in deze kennissessie over User Experience een drietal interfaces van echte klantcases. Daarbij laten we zien welk proces we hebben gevolgd en welke afwegingen we hebben gemaakt om het systeem gebruiksvriendelijk te maken. Ook nemen we je mee in de theorie op het gebied van ‘user experience’. Je krijgt een aantal praktische handvatten die direct toepasbaar zijn bij het ontwerpen van nieuwe interfaces.

Lees verder en inschrijven


23 april

Oracle PaaS Preview Sessie

AMIS

Op 23 april organiseert AMIS een Preview sessie over Oracle PaaS (Platform as a Service) diensten, met specifieke aandacht voor Process Cloud, Integration Cloud en Mobile Cloud.

Lees verder en inschrijven


7 mei

Security seminar - Wat moet ik doen in de praktijk?

AMIS

Op donderdag 7 mei organiseert AMIS een seminar over security. Iedereen weet inmiddels dat security een belangrijk onderwerp is. Maar wat moet je in de praktijk doen om 'secure' te zijn? Aan de hand van een aantal oplossingen, nemen we u mee in de wereld van praktische security maatregelen.

Lees verder en inschrijven

Vraag over evenementen?

Neem contact op
met Lianne Verhoeven
Lianne Verhoeven - Marketing Manager AMIS

E-mail of bel 

030-6016000