een oude industriele opstelling in het zwart wit
Home architectuur oracle cloud cloud activator

Hoe komt u in de Oracle Cloud?

Zonder zorgen de Oracle cloud integreren in uw infrastructuur? De AMIS Cloud Activator helpt u gecontroleerd uw Oracle cloudomgevingen op en in te zetten met de juiste instellingen voor uw behoeften.

Inrichting

Het opzetten van een cloudomgeving is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Een optimale inrichting is maatwerk. Er zijn nu eenmaal veel cloud-services, veel connecties en veel configuratie-items. En dan is er ook nog het woud aan afrekenmodellen.

Optimaal rendement

AMIS helpt organisaties al jaren optimaal rendement te halen uit hun Oracle investeringen. Wij hebben onze ervaring met Oracle producten en onze kennis van de licentie- en afrekenmodellen gebundeld in een methode die u helpt probleemloos de Oracle cloud te integreren in uw infrastructuur. Op basis van een gestandaardiseerde vragenlijst en uw antwoorden zoeken we in een workshop de verdieping, om zo te komen tot de optimale inrichting voor uw situatie.

AMIS activiteert uw cloudservices, eventueel voorzien van de juiste monitoring. U weet zeker dat u de juiste componenten, inrichting en connectie met uw bestaande omgeving heeft. En u heeft een betrouwbaar beeld op het verbruik van uw cloud-credits zodat u niet met verrassingen wordt geconfronteerd. Cloudservices passen in iedere omgeving, maar het is de wijze waarop u ze inpast die het verschil maakt.