blauwe vogels op een houten paal
Home architectuur oracle cloud Cloud awareness

Cloud Awareness

Cloud, iedereen heeft het erover. Maar hoe zorgt u ervoor dat u maximaal rendement uit Oracle Cloud haalt?

Uw behoeften

U heeft uw eigen serverruimte, bij uzelf of bij een hostingpartner. Maar is dat wel het best voor u? U heeft te maken met kosten, kennisopbouw en –onderhoud en wellicht behoefte aan flexibele capaciteit. Er zijn veel partijen die u geweldige voordelen schetsen en u maar al te graag Cloud Services verkopen. Hoe moet u dat inschatten?

Optimaal rendement

AMIS helpt klanten al jaren om optimaal rendement te halen uit hun Oracle investeringen. Als de investeringen al zijn gedaan, maar beter nog voordat u investeert. We helpen u met het beantwoorden van vragen als ‘Wat kunt u nu eigenlijk met Cloud?’ ‘Waar kunt u uw voordeel halen?'

AMIS CLAWS

Er zijn veel kansen, maar welke zijn de goede kansen voor u? Wij helpen u graag de juiste kansen te pakken. AMIS CLAWS, onze Cloud Awareness Sessies, brengen in een pressure-cooker van 2 uur uw uitdagingen en de verschillende cloud opties in kaart. Hierna wordt een van de opties uitgewerkt naar een propositie, met daarin de impact, de globale kosten en de voordelen. Naar wens kan er worden uitgebreid naar het uitwerken van meerdere opties. Een kleine investering waarmee u uw vizier op scherp kunt zetten.

Meer informatie? Neem dan contact op met Raymond Kerckhoffs.