duiven die op de reling van een vuurtoren zitten
Home optimalisatie oracle beheer

Oracle Beheer

AMIS is ervan overtuigd dat iedere klant het maximale uit zijn IT investeringen kan halen. Maar wel met het juiste advies én de juiste begeleiding. Daarom passen wij onze diensten aan uw behoeften aan: van het delen en overbrengen van kennis en kunde tot het volledig overnemen van uw beheertaken. Dat maakt het verschil.


Het uitbesteden van beheer is op zich geen nieuwe ontwikkeling. Wel zien we een duidelijke groei in het aantal organisaties die het uitbesteden van beheer overwegen. Dit komt omdat IT automatisering steeds vaker een bedrijfskritische rol speelt. ‘Performance', beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Complexiteit speelt ook een grote rol: informatiesystemen worden aan elkaar gekoppeld en informatie wordt buiten de organisatiegrenzen beschikbaar gesteld. IT-functies worden hierdoor specialistisch.

Door deze ontwikkeling is het aantrekken van goed personeel een uitdaging voor veel organisaties. Organisaties zijn veel tijd kwijt aan het goed beheren van hun IT omgeving. Dat leidt af van hun kernactiviteiten. Samenwerken met een gespecialiseerde partner is voor veel organisaties dan ook een uitkomst.

WAAROM AMIS BEHEER?

AMIS specialiseert zich al 25 jaar in het beheren, optimaliseren en vernieuwen van complexe informatieketens. Onze supportdesk staat 24x7 voor u klaar. Vanuit Utrecht bewaakt en ondersteunt een vast team van specialisten uw klantomgeving. Of u nu een groot of klein bedrijf bent: u kunt bij ons terecht.

Het AMIS team zorgt ervoor dat u het juiste advies en de juiste begeleiding krijgt om uw IT optimaal in te zetten. De diensten die we bieden passen we aan uw behoeften aan. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren, en als u wilt, bieden we ook Managed Services. Dat betekent dat wij uw beheertaken volledig van u overnemen.

WAAR STAAT AMIS VOOR?

Vakmanschap

AMIS is hét Oracle kenniscentrum van Nederland en omstreken. Wij geloven dat kennis én het goed kunnen toepassen van deze kennis de meest cruciale succesfactor is in de IT. Daarom investeren wij veel tijd en geld in het opleiden van onze medewerkers. Onze specialisten zijn gecertificeerd in uiteenlopende technologieën. In de toepassing van deze kennis hanteren wij de werkwijze: voor doen, samen doen, zelf doen. Op deze manier krijgen al uw medewerkers ondersteuning op maat van ons.

Resultaatgericht

AMIS zet innovatieve diensten en producten duurzaam in: zo voldoen we niet alleen nu, maar ook in de toekomst aan uw behoeften. In de praktijk betekent dit dat wij proactief meedenken over hoe IT kan worden ingezet om uw organisatiedoelen te bereiken. AMIS gaat voor optimalisatie en vooruitgang. Dit bereiken wij bijvoorbeeld door invulling te geven aan DevOps, een Agile manier van werken of coaching on-the-job. Want we weten dat uw systemen de levensaders van uw organisatie zijn.

First time right

Dat klinkt eenvoudig. Maar in de praktijk is dit vaak lastig te realiseren. First time right vergt niet alleen vakmanschap en een goed beeld van uw organisatiedoelstellingen. Het vraagt ook betrokkenheid en een onbevangen luisterend oor. Met de inzet van professionals, beproefde informatiesystemen, best practices en gerichte sturing helpen wij u om alles in één keer juist op te leveren. First time right levert een efficiencywinst op die uiteindelijk vooral in uw en maar ook in ons voordeel werkt. Een echte win-win situatie dus.

Getting things done

Uiteindelijk draait het allemaal om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en de ‘performance’ van uw informatiesystemen en daarmee om de continuïteit van uw organisatie. Wanneer een van deze aspecten die continuïteit in gevaar dreigt te brengen, dan schaalt AMIS haar inspanningen op. Wij bijten ons vast in de problematiek en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Onze specialisten hebben daarbij de vrijheid om eerst te handelen en daarna pas te onderzoeken of dit valt onder de dienstverleningsafspraken die we met u hebben gemaakt.