Jubileumconferentie - 2 juni - 3 juni 2017

AMIS 25 - Beyond the Horizon

Op 2 en 3 juni 2016 was Hangaar 2 van vliegveld Valkenburg bij Katwijk het decor van de jubileumconferentie "AMIS 25 - Beyond the Horizon". Twee dagen vol met Oracle kennis, met meer dan 100 sessies verdeeld in 8 parallelle tracks.

 

Meer dan 300 aanwezigen beleefden twee dagen lang 'AMIS25 - Beyond the Horizon'.  Een Oracle kennisconferentie met 85 sprekers uit maar liefst vijf continenten. Allemaal kwamen ze naar de grote hangaar, die speciaal voor de conferentie werd aangekleed en waarin 8 'domes' fungeerden als zalen. De domes kregen al snel bijnamen: springkussens, inflatable conference rooms, ice houses, maar onze favoriet was toch wel de 'knowledge igloo'.

 

Op 2 juni werd de conferentie officieel afgetrapt met een openingsfilm. Professor Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven verzorgde hierna de keynote: The future of Cars, Robots and Humans.

 

Bezoekers en sprekers hebben ontzettend veel tweets verstuurd met #AMIS25 tijdens en na de conferentie. #AMIS25 was zelfs even trending topic.

We kijken terug op een zeer geslaagde conferentie waar veel kennis is gedeeld, veel genetwerkt en ook veel gelachen. Nog even nagenieten? De foto's van de conferentie en het feest staan op Facebook.

Media

Programma AMIS25 Conference - donderdag 2 juniProgramma AMIS25 Conference - vrijdag 3 juni 2016


Programma

Begin: Vrijdag 2 juni om 08:00 uur
Einde: Zaterdag 3 juni om 17:30 uur

Abonneren
op nieuws?