Over ons

AMIS, dé integratiespecialist in Nederland

Onze consultants zijn betrokken bij diverse spraakmakende projecten wereldwijd en alle grote Oracle-projecten in Nederland. Wij helpen u maximaal rendement uit uw IT-investering te halen. Bij AMIS werken IT professionals met passie voor hun vak. Zij doen net dat stapje extra en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Onze consultants volgen de IT-ontwikkelingen op de voet en weten hoe deze toegepast kunnen worden bij onze klanten. En het mooiste is, zij houden die kennis niet voor zichzelf, maar delen deze met de rest van de (Oracle) community via onze technology blog en verschillende (inter)nationale podia. Zo wordt iedereen er beter van. 

Onze mensen

Professionals met passie voor hun vakFrank Schutrops
AMIS: passie voor techniek, de ruimte voor de medewerkers en de bevlogenheid. Maar ook de dump trucks die op de parkeerplaats een hele lading zand storten voor de Beach barbecue bij AMIS!
Frank Schutrops | Consultant
Lucas Jellema
Wat ik graag wil, is dat IT gemakkelijk gereedschap wordt om wensen van klanten waar te maken. Dat IT je helpt, inspireert en het mogelijk maakt om veranderingen door te voeren.
Lucas Jellema | CTO
André van Dalen
Samen gaan we voor het behalen van het beste resultaat voor onze klant. Ons recept? Een unieke mix van: slimme mensen, bevlogenheid, verregaande technische kennis én kunde.
André van Dalen | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

Stand out!André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan u denkt.
Komt u kennismaken?
Bel André van Dalen 06 46 32 41 00
Abonneren
op nieuws?