Over ons

AMIS, dé Oracle technologie partner in Nederland

Onze consultants zijn betrokken bij alle grote Oracle projecten en diverse spraakmakende projecten wereldwijd. Wij helpen u maximaal rendement uit uw Oracle investering te halen. Bij AMIS werken IT professionals met passie voor hun vak. Zij doen net dat stapje extra en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Daarom zijn onze consultants altijd op zoek naar de nieuwste Oracle kennis en hoe deze toegepast kan worden. En het mooiste is, zij houden die kennis niet voor zichzelf, maar delen deze met de rest van de Oracle community via onze technology blog en op verschillende (inter)nationale podia. Zo wordt iedereen er beter van. 

Onze mensen

Professionals met passie voor hun vakPatrick Barel
AMIS is voor mij het bezig zijn met het werk waarbij altijd ruimte is voor plezier en ontwikkeling. De kennisontwikkeling en –deling van met name de nieuwe technieken staan altijd voorop.

Patrick Barel | Consultant
Frank Schutrops
AMIS: passie voor techniek, de ruimte voor de medewerkers en de bevlogenheid. Maar ook de dump trucks die op de parkeerplaats een hele lading zand storten voor de Beach barbecue bij AMIS!
Frank Schutrops | Consultant
Lucas Jellema
Wat ik graag wil, is dat IT gemakkelijk gereedschap wordt om wensen van klanten waar te maken. Dat IT je helpt, inspireert en het mogelijk maakt om veranderingen door te voeren.
Lucas Jellema | CTO
André van Dalen
Samen gaan we voor het behalen van het beste resultaat voor onze klant. Ons recept? Een unieke mix van: Oracle, bevlogenheid, verregaande technische kennis én kunde.
André van Dalen | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan u denkt.
Komt u kennismaken?
Bel André van Dalen 06 46 32 41 00