Wij zijn amis

Aanjagers van vooruitgang.

AMIS geldt als de Nederlandse topspecialist in data. Het aanpakken van businessvraagstukken zit ons in het bloed. Elke dag brengen we klanten een stap verder. En dat geldt ook voor de kennis en kunde die we in huis hebben. Continu werken we aan verbetering. We zijn op ons best in een open cultuur, met vertrouwen in elkaar en het lef om te vernieuwen. Passie, nieuwgierigheid en meesterschap: daaraan herken je AMIS.

 

Waar we vandaan komen

De start van AMIS ligt in de jaren 90. Twee studenten ontwikkelen het Aircraft Maintenance Information System, kortweg AMIS. Het tweetal neemt echter afscheid van dit specifieke onderhoudssysteem en bouwt verder aan applicaties en data platforms. In de jaren die volgen groeit AMIS uit tot expert in Oracle-technologie. Vandaag de dag staat AMIS bekend als topspecialist in complexe IT omgevingen. We ontwikkelen web- en mobiele applicaties, data-integratie, API’s, dataplatforms en analytics. Met evenveel enthousiasme als in het begin. De ‘swoosch’ in ons logo refereert aan een opstijgend vliegtuig: ons symbool voor vooruitgang, voortstuwing en verandering.

 

Samenwerken met AMIS

Samenwerken maakt AMIS anders. Niet voor niets spreek je onze naam uit als ´amice´ (waarde vriend). We geloven dat wij klantvragen beter beantwoorden als we verder gaan dan de allereerste vraag die ons gesteld wordt. Want alleen échte vrienden gaan voor je door het vuur en vertellen onomwonden waar het op staat. We willen doorgronden wat je écht nodig hebt. Dat kan alleen binnen een open en informele sfeer. AMIS is daarmee een partner die niet zozeer vóór, als wel sámen met jou werkt. Zo gaan we als team de uitdaging aan. Als verlengstuk van je eigen bedrijf.

 

 

Onze mensen

Professionals met passie voor hun vakFrank Schutrops
AMIS: passie voor techniek, de ruimte voor de medewerkers en de bevlogenheid. Maar ook de dump trucks die op de parkeerplaats een hele lading zand storten voor de Beach barbecue bij AMIS!
Frank Schutrops | Consultant
Lucas Jellema
Wat ik graag wil, is dat IT gemakkelijk gereedschap wordt om wensen van klanten waar te maken. Dat IT je helpt, inspireert en het mogelijk maakt om veranderingen door te voeren.
Lucas Jellema | CTO
André van Dalen
Samen gaan we voor het behalen van het beste resultaat voor onze klant. Ons recept? Een unieke mix van: slimme mensen, bevlogenheid, verregaande technische kennis én kunde.
André van Dalen | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

Stand out!André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan u denkt.
Komt u kennismaken?
Bel André van Dalen 06 46 32 41 00
Abonneren
op nieuws?