11-06-2019 / nieuws /
Trots!

AMIS genomineerd door Oracle voor Partner of the Year Awards 2019!

Trots zijn we op de nominatie van AMIS in maar liefst drie categorieën: IaaS & PaaS, Cloud Implementation Excellence en Innovation door Oracle voor de Partner of the Year Awards 2019!

 

“De nominaties zijn het resultaat van ons werk. En daar zijn we trots op! Bij AMIS investeren we veel in kennisopbouw door actief deel te nemen aan trainingen, R&D en het bezoeken van conferenties. Door het uitdragen van kennis op conferenties, meet-ups en eigen SIG’s. Via de AMIS Technology Blog hebben we een community opgebouwd met dagelijks zo’n 6000 unieke bezoekers van over de hele wereld, de blog bestaat deze maand 15 jaar.” aldus André van Dalen, directeur AMIS.

Awards AMIS 111969348167
"De nominaties zijn het resultaat van ons werk. En daar zijn we trots op!"
André van Dalen, directeur AMIS

“Naast kennisdeling draagt AMIS actief bij aan de Oracle community. Zo nam CTO Lucas Jellema afgelopen november op uitnodiging van de Oracle Groundbreakers Community deel aan de Asia & Pacific Tour, heeft Oracle Groundbreaker Robert van Mölken in 2018 zijn tweede boek Blockchain Across Oracle gepubliceerd en is AMIS initiatiefnemer van het intercontinentale netwerk Red Expert Alliance: experts in integratie oplossingen met Oracle (middleware), een hoog en diep kennisniveau en een grote bereidheid om kennis te delen en samen te werken.”

 

“Maar het allermooiste is om deze kennis in de praktijk te brengen. Om bedrijven te helpen innoveren en betere resultaten te boeken. Onze meest recente successen zijn Stichting CIS, Juva, ProRail en de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Stichting CIS voorkomt verzekeringsfraude door het verzamelen van data van bijna 400 verzekeraars en werkt volledig vanuit Oracle Cloud; netwerkbedrijf Juva heeft AMIS als leverancier gekozen voor de migratie van haar applicaties en databases naar de Oracle Cloud; en voor ProRail en de Gezondheidsdienst voor Dieren heeft AMIS met behulp van Oracle Management Cloud de monitoring van cruciale applicaties ingezet om performance en stabiliteitsproblemen te analyseren en verhelpen. De beschikbaarheid van geavanceerde tools in een pay-per-use model maakte snelle inzet mogelijk met snelle resultaten tot gevolg.”

 

De uitreikingen van de Oracle Partner of the Year Awards 2019 zijn op 26 juni in Drimmelen. 

 

André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel André van Dalen 06 46 32 41 00