06-09-2018 / AMIS-team uitgebreid /

AMIS-team uitgebreid met jonge talenten en ervaren krachten

Het gaat goed met AMIS en dus zijn we altijd op zoek naar beste mensen in de markt. Natuurlijk het liefst met jaren ervaring in de technologieën waar wij mee werken. Maar we investeren ook in jong talent die we zelf opleiden tot junior integratiespecialist. De afgelopen periode zijn er zes nieuwe AMIS’ers gestart. We stellen ze graag aan je voor.

TALENT LAUNCH

Twee van onze nieuwe mensen zijn op 3 september gestart in de tweede Talent Launch van dit jaar. Dit is onze kweekvijver voor jong, ambitieus talent. In 2 maanden stomen we ze klaar voor de rol van integratiespecialist. Een IT-vooropleiding is geen vereiste wat ons betreft. Affiniteit met IT wel! Dat blijkt ook wel uit de achtergrond van de deelnemers.

 

Rosanna Denis heeft de master Molecular and Cellular Life Sciences gevolgd aan de Universiteit Utrecht met een minor Computational Structural Biology. Hier is haar interesse voor IT gewekt waarna ze bewust koos voor het technische traineeship bij AMIS.

 

Jim Botman heeft aan de UvA een Bachelor Sociologie gedaan. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan het Computer Science 50-programma op Harvard. Zijn interesse voor IT, analytisch vermogen en enthousiasme, maken ook hem de ideale Talent Launch-deelnemer.

 

Meer over de Talent Launch en de ervaringen van eerdere deelnemers vind je op onze website.

ERVARING

Naast de twee jonge talenten, is het team ook uitgebreid met drie ervaren mensen.

 

Cha Liang Chu is voor AMIS geen onbekende. In het verleden nam hij vanuit de IVO (IT-afdeling van de Raad van de Rechtspraak) deel aan de Talent Launch. Omdat hij ook graag met andere technieken aan de slag wil, heeft hij nu gekozen voor AMIS. Hij gaat aan de slag als Medior Integratiespecialist.

 

Ron Hendriks is gestart als Technisch Consultant en gaat zich vooral bezig houden met het bedenken en uitvoeren van IoT-oplossingen. Ron is afkomstig van Siemens waar hij vier jaar heeft gewerkt als Technisch Manager. In deze rol heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met de inzet en integratie van data afkomstig van sensoren.

 

Germer Meijerink is afkomstig van VANAD waar hij werkzaam was als Integratie Consultant. Bij AMIS gaat Germer zich als integratieconsultant en/of teamlead bezig houden met het leggen van de verbinding tussen business en techniek.

STAGIAIR

Sam Vruggink is op 3 september gestart als stagiair bij AMIS. Sam studeert Software & Information Engineering aan de Hogeschool Utrecht. Tot het einde van dit jaar doet hij onderzoek naar IoT-referenctiearchitecturen op basis van Microsoft Azure en Amazon Web Services. Tijdens zijn stage wordt hij begeleid door Gertjan van het Hof.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zijn heel blij met onze nieuwe collega’s en wensen hen veel succes! Maar we zijn op zoek naar nog meer AMIS’ers. Alles zetten we in om met de juiste mensen in contact te komen: eigen netwerken, LinkedIn, social media, mond-op-mond reclame en natuurlijk onze website. Maar natuurlijk kun je ook gewoon rechtstreeks contact opnemen met Marcel Bargeman als je denkt dat jij onze nieuwe collega bent.