Data Analytics - 16 april 2019

Introductie Data Wrangling met Jupyter Notbook en Python

Namens de Conclusion Gilde voor Machine Learning willen we je graag uitnodigen voor een kennissessie Data Wrangling met Jupyter Notebook en Python. Jupyter Notebook is een favoriete tool van veel Data Scientists voor Data Wrangling in combinatie met Python als bewerkingstaal. 

 

In deze sessie maken we kennis met Jupyter Notebook en Python. Na een korte demo gaan we aan de slag met een simpel notebook en behandelen vervolgens een uitgebreidere casus waarin veel aspecten van Data Wrangling aan bod komen. 

De sessie is inclusief diner en iedereen is welkom om aan te schuiven. Ben je voetballiefhebber en wil je de wedstrijd Ajax-Juventus niet missen? Om 20:00 uur hebben we de kern van het programma behandeld en heb je voldoende tijd om ergens de wedstrijd te bekijken. Voor alle anderen blijven we aanwezig voor begeleiding en inspiratie.

VOORKENNIS EN VOORBEREIDING

Er is geen specifieke kennis vereist. Vergeet niet een laptop mee te nemen welke een Virtual Machine (VirtualBox) of Docker Containers kan runnen

aanmelden

Meld je hier aan of kijk voor meer informatie op de event website! Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar info@amis.nl onder vermelding van 'kennissessie 16 april'. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Programma

Dinsdag 16 april 2019 van 17:00 tot 21:00 uur

  1. Introductie Data Wrangling en Data Analytics Flow
  2. Introductie Python, Jupyter Notebook en Pandas
  3. Aan de slag met Jupyter Notebook
  4. Diner
  5. Introductie van de casus
  6. Workshop
Abonneren
op nieuws?