05-02-2020 / Synergise /
Succes verbindt!

Klanten Truston succesvol over op nieuwe volledig geautomatiseerde uitgerolde omgevingen

Om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen heeft Truston afgelopen 1,5 jaar geïnvesteerd in het volledig automatiseren van de uitrol van de OHI (Oracle Health Insurance) Software en de onderliggende platform componenten (de volledige OTAP-straat). Vandaag vieren we dat twee klanten van Truston succesvol zijn overgegaan op nieuwe, volledig geautomatiseerde omgevingen! 

 

AMIS Conclusion en Enterprise Modules hebben Truston hierbij geholpen. Meer weten? Binnenkort vertellen we meer. Houdt onze pagina in de gaten! 

Project Infrastructure as a Code

Truston verzorgt al jaren het beheer van het zorgverzekeringspakket Oracle Health Insurance (OHI) voor de Nederlandse zorgverzekeraars, waaronder ONVZ. Met dit pakket worden zorgverzekeraars volledig ontzorgt in alle ICT (beheer-)diensten voor de backoffice applicatie.

 

Het afgelopen jaar gingen diverse zorgverzekeraars over naar OHI. Een uitdaging voor Truston om deze releases snel, goed en betrouwbaar door de diverse testomgevingen heen te loodsen. Daarnaast is het echter ook nodig om aan de infrastructuurkant te zorgen voor een snelle, herhaalbare en betrouwbare uitrol van omgevingen die gebaseerd zijn op Oracle databases en Oracle WebLogic. Dit was de aanleiding voor Truston om het “Infrastructure as Code”-project te starten. Als expert in Oracle technologie is AMIS gevraagd het voortbrengingsproces van het platform te automatiseren. Om aan de vraag, een snelle Time-to-Market, te kunnen voldoen heeft AMIS de handen ineen geslagen met Enterprise Modules. 

Meer weten over deze case? Houdt ons in de gaten! Binnenkort vertellen we je meer. Lees hier alvast onze andere Success Stories.
Ga naar onze Success Stories
André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel André van Dalen 06 46 32 41 00