03-12-2015 / Boek /
Praktisch handboek

Lucas Jellema schrijft SOA Suite 12c Handbook

Dit Handbook is een praktisch boek voor elke Oracle SOA consultant. Het Oracle SOA Suite 12c Handbook is bestemd voor ontwikkelaars, administrators en solution architecten. Dit boek helpt ze, vanuit hun respectievelijke invalshoeken, op weg met Oracle SOA Suite 12c. Naast gedetailleerde ‘how-to’ informatie staan er ook veel praktische tips en achtergrondinformatie in.

 

Het boek beschrijft de casus van een fictief vliegveld; feitelijk is dat vliegveld een combinatie van enkele van de belangrijkste klanten die AMIS de afgelopen jaren heeft geholpen bij de implementatie van Service Oriented Architecture. De casus is zo een samenvatting van acht jaar praktijkervaring en de daaruit gedestilleerde best practices. De lezer leert het ontwerpen, implementeren, managen en beheren van een flexibele service-oriented infrastructuur. De casus laat van begin tot eind zien hoe het moet en biedt praktische handvatten.

Het Oracle SOA Suite 12c Handbook is in Nederland verkrijgbaar via bol.com.

Over Lucas Jellema

Lucas Jellema is sinds 1994 actief in IT en met Oracle. Hij is Oracle ACE Director voor Fusion Middleware en consultant en trainer op diverse gebieden, waaronder Oracle Database (SQL & PL/SQL), Service Oriented Architecture, BPM, ADF, JavaScript en Java. Lucas is sinds 2002 Chief Technology Officer (CTO) bij AMIS. Eerder verscheen van zijn hand het Oracle SOA Suite 11g Handbook. Lucas Jellema presenteert regelmatig op grote conferenties zoals Oracle OpenWorld en JavaOne.