Uw beheer is 24/7 bij ons in vertrouwde handen

AMIS is ervan overtuigd dat iedere klant het maximale uit zijn IT investeringen kan halen. Maar wel met het juiste advies én de juiste begeleiding. Daarom passen wij onze diensten aan uw behoeften aan: van het delen en overbrengen van kennis en kunde tot het volledig overnemen van uw beheertaken. Dat maakt het verschil.

 

Het uitbesteden van beheer is op zich geen nieuwe ontwikkeling. Wel zien we een duidelijke groei in het aantal organisaties die het uitbesteden van beheer overwegen. Dit komt omdat IT automatisering steeds vaker een bedrijfskritische rol speelt. ‘Performance', beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Complexiteit speelt ook een grote rol: informatiesystemen worden aan elkaar gekoppeld en informatie wordt buiten de organisatiegrenzen beschikbaar gesteld. IT-functies worden hierdoor specialistisch.

 

Door deze ontwikkeling is het aantrekken van goed personeel een uitdaging voor veel organisaties. Organisaties zijn veel tijd kwijt aan het goed beheren van hun IT omgeving. Dat leidt af van hun kernactiviteiten. Samenwerken met een gespecialiseerde partner is voor veel organisaties dan ook een uitkomst.

 

WAAROM AMIS BEHEER?

AMIS specialiseert zich al 25 jaar in het beheren, optimaliseren en vernieuwen van complexe informatieketens. Onze supportdesk staat 24x7 voor u klaar. Vanuit Utrecht bewaakt en ondersteunt een vast team van specialisten uw klantomgeving. Of u nu een groot of klein bedrijf bent: u kunt bij ons terecht.

Het AMIS team zorgt ervoor dat u het juiste advies en de juiste begeleiding krijgt om uw IT optimaal in te zetten. De diensten die we bieden passen we aan uw behoeften aan. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren, en als u wilt, bieden we ook Managed Services. Dat betekent dat wij uw beheertaken volledig van u overnemen.

 

 Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Bel Eva Verkerk
030 601 6000