Reis naar de cloud

‘De Cloud’ is hot. Iedereen heeft het er over. Hoe bepaalt u of Cloud u daadwerkelijk iets oplevert? En hoe uw organisatie dat het beste aan kan pakken? AMIS helpt klanten al jaren om optimaal rendement te halen uit hun Oracle investeringen. Als de investeringen al zijn gedaan, maar liever nog voordat u investeert. We helpen u met het beantwoorden van vragen als ‘Wat kunt u nu eigenlijk met Cloud?’ ‘Waar kunt u uw voordeel halen?'

 

Vaak denken mensen bij het woord ‘Cloud’ alleen aan het afnemen van computing resources als servers en opslagcapaciteit: Infrastructure As A Service (IAAS). De Oracle Cloud heeft daarnaast een zeer uitgebreid aanbod aan Platform diensten (PAAS). Daarmee is het mogelijk om zelf applicaties te bouwen. Voorbeelden van Platform diensten zijn applicatie servers, identiteitsdiensten, middleware diensten en mobiele diensten.

Ook levert de Oracle Cloud Software As A Service diensten (SAAS) als HR, ERP, SCM, etc. Dat maakt Oracle tot een van de zeer weinige Cloud aanbieders die alle drie de soorten Cloud diensten aanbiedt met geheel eigen producten. Het gemak van Cloud, gecombineerd met de rijke functionaliteit van de Oracel producten zoals u die gewend was.

 

 


Abonneren
op nieuws?