Reis naar de cloud

‘De Cloud’ is hot. Iedereen heeft het er over. Hoe bepaalt u of een cloudomgeving u daadwerkelijk iets oplevert? En hoe uw organisatie dat het beste aan kan pakken? AMIS Conclusion helpt klanten al jaren om optimaal rendement te halen uit hun Oracle en Microsoft Azure investeringen. We helpen u met het beantwoorden van vragen als ‘Wat kunt u nu eigenlijk met de cloud?’ ‘Waar kunt u uw voordeel halen?'

 

Vaak denken mensen bij het woord ‘cloud’ alleen aan het afnemen van computing resources als servers en opslagcapaciteit: Infrastructure as a Service (IaaS).

 

Oracle Cloud

De Oracle Cloud heeft een zeer uitgebreid aanbod aan Platform diensten (PaaS). Daarmee is het mogelijk om zelf applicaties te bouwen. Voorbeelden van Platform diensten zijn applicatie servers, identiteitsdiensten, middleware diensten en mobiele diensten. Ook levert de Oracle Cloud Software As A Service diensten (SaaS) als HR, ERP, SCM, etc. Dat maakt Oracle tot een van de weinige cloud aanbieders die alle drie de soorten Cloud diensten aanbiedt met geheel eigen producten. Het gemak van de cloud, gecombineerd met de rijke functionaliteit van de Oracle producten zoals u die gewend was.

 

Microsoft Azure Cloud

Microsoft Azure Cloud bevat een groot scala aan diensten die we gebruiken voor het bouwen van applicaties, data en integratie oplossingen. We gebruiken voornamelijk  Azure PaaS diensten omdat deze weinig onderhoud vergen en in het bouwen enorm veel flexibiliteit geven. De Azure PaaS diensten kenmerken zich door een grote schaalbaarheid, beheersbaarheid en integrale security.

 

AMIS Conclusion helpt u in het ontwerpen, bouwen en implementeren van een Azure PaaS architectuur die naadloos integreert met bestaande gegevens en processen. Daarbij integreren we zowel met systemen die nog in uw eigen lokale datacenter staan, met systemen die bij andere cloud leveranciers staan als met SaaS oplossingen. De oplossingen zijn extreem schaalbaar op het moment dat u (tijdelijk) meer capaciteit nodig heeft. Maar ook als het gebruikt terug loopt.

 

Onze ervaring

Wij combineren de jaren ervaring in data en integratie met de volwassenheid en uitgebreidheid van het dienstenaanbod van Oracle en Microsoft Azure om zo tot een optimale en kosteneffectieve oplossing te komen. 


Abonneren
op nieuws?