Integratie: AMIS heeft de specialisten

We leven in het digitale tijdperk. Overtypen, papier en zoeken in verschillende systemen is niet meer van deze tijd. Een groot deel van informatieverwerking kan snel, foutloos en 24/7 zonder menselijke tussenkomst worden afgehandeld.

 

AMIS heeft veel integratie-projecten uitgevoerd. Met elk nieuw project hebben we de resultaten van de vorige projecten meegenomen. Inmiddels heeft dit, samen met onderzoek naar nieuwe mogelijkheden, geleid tot best practices die voor elk project van toepassing zijn. Elk project starten we daarom met ‘proven practices & technology’. Op deze manier realiseren we snel resultaat.

 

De komt van de cloud heeft de behoefte aan integratie alleen nog maar groter gemaakt. Want applicaties in de cloud zullen moeten communiceren met de al aanwezige on-premises oplossingen en met andere applicaties in de cloud. De opgedane kennis met on-premises integratieprojecten heeft AMIS uitgebreid met integratie in en met de cloud.

Waarom integratie?

Traditionele koppelingen van IT-systemen zijn één-op-één interfaces. Wanneer je een koppeling wijzigt, moet je dit ook doen in alle systemen die gebruik maken van deze koppeling. Het gevolg is een waterval aan wijzingen, die onderling van elkaar afhankelijk zijn. Voor het doorvoeren van wijzigingen is het daarom vaak noodzakelijk om de hele IT-omgeving tijdelijk stil te leggen. Een goede integratie-oplossing zorgt voor een koppelvlak waar IT-systemen mee communiceren. Dit koppelvlak maakt het mogelijk om wijzigingen op een flexibele manier door te voeren: gecontroleerd en met minimale inspanning en downtime.

 

In zo’n omgeving maakt u optimaal gebruik van alle applicaties, on-premises en in de Cloud. SaaS Enablement noemen wij dat.

Ervaring & technologieën

De AMIS integratieconsultants hebben ervaring met veel verschillende integratieoplossingen. Welke oplossing we inzetten wordt afgestemd op de omgeving en behoefte van de klant. Dit varieert van de on-premises tooling van Oracle, zoals SOA Suite en de Oracle Service Bus, en in toenemende mate de verschillende cloudoplossingen, zoals bijvoorbeeld Oracle Integration Cloud Service, Process Cloud Service en Visual Builder Cloud. 


Abonneren
op nieuws?