Uw IT-omgeving is 24/7 bij ons in vertrouwde handen

AMIS is ervan overtuigd dat iedere klant het maximale uit zijn IT- investeringen kan halen. Maar wel met het juiste advies én de juiste begeleiding. Daarom passen wij onze diensten aan uw behoeften aan: van adviseren en het delen en overbrengen van kennis en kunde tot het volledig overnemen van uw beheertaken. Managed Services noemen we dat.

 

Het uitbesteden van beheer is op zich geen nieuwe ontwikkeling. Wel zien we een duidelijke groei in het aantal organisaties dat Managed Services overweegt. Dit komt omdat de automatisering van IT steeds vaker een bedrijfskritische rol speelt. Performance, beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Complexiteit speelt ook een grote rol: informatiesystemen worden aan elkaar gekoppeld en informatie wordt buiten de organisatiegrenzen beschikbaar gesteld. Specialistische kennis wordt hiervoor steeds belangrijker. 

 

Door deze ontwikkeling is het aantrekken van goed personeel een uitdaging voor veel organisaties. Organisaties zijn veel tijd kwijt aan het goed beheren van hun IT omgeving. Dat leidt af van hun kernactiviteiten. Samenwerken met een gespecialiseerde partner is voor veel organisaties dan ook een uitkomst.

 

WAAROM MANAGED Services van AMIS ?

AMIS specialiseert zich al 25 jaar in het beheren, optimaliseren en vernieuwen van complexe informatieketens.  Vanuit Utrecht bewaakt en ondersteunt een vast team van specialisten 24x7 uw IT-omgeving. Of u nu een grote of kleine organisatie bent: u kunt bij ons terecht.

 

 

 


Abonneren
op nieuws?