ODA: Oracle Database Appliances

Door de inzet van ODA (Oracle Database Appliances) helpt AMIS zijn klanten hun Oracle-omgeving simpel en gestandaardiseerd in te richten, met een zeer goede performance en prijs/kwaliteit verhouding.

 

AMIS denkt graag met u mee over de toepasbaarheid van de Oracle Database Appliance in uw organisatie. Zo kunnen we snel voor u inzichtelijk maken wat de voordelen voor uw organisatie zijn. We hebben veel ervaring met de installatie en configuratie en het beheer van Oracle Database Appliances.

Eenvoudig deployment en beheer met de ODA

Uw Oracle-omgeving simpel, gestandaardiseerd, met een goede performance en ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij u alleen licenties betaalt voor wat nodig is. Dat kan met de Oracle Database Appliances (ODA).

 

Oracle heeft een range van Oracle Database Appliance machines die zich ervoor lenen om heel flexibel om te gaan met uw wensen. Geïntegreerde, snelle Oracle hardware met software voor simpel deployment en beheer van databases. Het resultaat is een gestandaardiseerde omgeving die snel uitgebreid kan worden met een minimum aan inspanning van uw Database Administrator (DBA).

Optimaal gebruik van de licenties met de ODA

De ODA biedt veel mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van uw licenties door o.a. de ‘capacity on demand’ functionaliteit: u betaalt alleen voor de cores die zijn geactiveerd.

Virtualisatie

Hoewel de naam van de machine anders doet vermoeden, kunnen uw Weblogic applicaties ook op de Oracle Database Appliance geïnstalleerd worden. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare resources en licenties.


Abonneren
op nieuws?