Applicatie Integratie

Kiest u tegenwoordig ook voor standaardapplicaties? Omdat ‘buy’ vaak sneller en goedkoper is dan ‘build’ en het SaaS-aanbod inmiddels heel uitgebreid? Maar hoe zorgt u ervoor dat de SaaS-oplossingen kunnen samenwerken met bestaande applicaties? En dat alle applicaties over de juiste en dezelfde gegevens beschikken?

 

AMIS zorgt met SaaS Enablement voor een gecontroleerde, succesvolle integratie van SaaS en andere standaardoplossingen in en met een bestaand IT-landschap.

 

Waarom Applicatie Integratie?

Voor veel bedrijven biedt een SaaS-oplossing veel voordeel: de kosten zijn vaak lager dan voor maatwerkoplossingen en ze kunnen eenvoudiger worden geïmplementeerd.

 

Maar een SaaS-oplossing draait in de meeste gevallen niet standalone. Deze zal moeten samenwerken met de applicaties die al gebruikt worden. AMIS integreert en creëert de verbindingen tussen de applicaties.  Zo is alle informatie overal hetzelfde.

 

Hoe pakt AMIS dit aan?

We starten met een quick-scan. Hiermee krijgt u in korte tijd een advies met de mogelijke scenario’s voor vervolgstappen. Voor het gekozen scenario werkt AMIS een gedetailleerd plan van aanpak uit. We kijken daarbij vooral naar security, procesintegratie, data-integratie en UI-integratie. Uiteraard willen wij de oplossing die wij voorstellen ook realiseren en eventueel in beheer nemen. Daarbij werken we nauw samen met de functionele SaaS-implementatiepartner en eventueel de leverancier van de SaaS-oplossing.
Lees meer in de flyer met voorbeelden uit de praktijk


Wilt u meer weten over Applicatie Integratie?
Bel André van Dalen
06 46 32 41 00Abonneren
op nieuws?